cabaret: Tjitske Reidinga - Portret in Het Kielzog op VRIJDAG 24 NOVEMBER 2023

  VR.
24 NOV
TJITSKE REIDINGA - PORTRET Het Kielzog, Hoogezand
2023
 
Hoofdprogramma Tjitske Reidinga

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 24 november 2023.
Dat is 14 dagen geleden.

Overzicht tickets deze voorstelling
Tickets Tjitske Reidinga - Portret in Het Kielzog
DEZE Tjitske Reidinga - Portret TICKETS WAREN BESCHIKBAAR:
vr 24 nov
Het Kielzog, Hoogezand

Extra informatie

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs, iets magisch maken. Daarom schreef ze de voorstelling waar ze zelf naartoe zou gaan. En gelukkig gaat ze zelf ook, want als je iets nodig hebt voor je eigen One Woman Show, dan is het wel jezelf.

Maar wat is dat eigenlijk, jezelf? Hoe zie je jezelf? Waarom is dat soms zo anders dan hoe anderen je zien? En waarom word je soms middenin een filosofische gedachtegang over wie je wilt zijn, of misschien zelfs al wel bent, onderbroken door je telefoon omdat je een tikkie moet betalen? Deze en vele andere vragen zullen worden gesteld in Tjitskes poëtische voorstelling vol droogkomische situaties, ongemakkelijke gedachtespinsels en Tjitskes favoriete fantasierijke muziek. Een fijne, ontroerende theaterervaring die je iets geeft. Het gevoel dat je niet alleen bent bijvoorbeeld. Of een plek waar je naartoe kunt gaan voor als je iets leuks wil zien zonder dat het gelijk moeilijk of hartverscheurend is.

Portret is een ode aan het theater en het kleine leven. Over de kracht en het beschermen van de fantasie. Over alles kunnen zijn, en denken, en over hoe bevrijdend dat wel niet is.

Route naar Het Kielzog

Zie de website voor een kaartje met routebeschrijving.

Bekijk complete route naar Het Kielzog Hoogezand
 

Gerelateerde voorstellingen