cabaret: Van Der Laan & Woe - Ng (reprise) in Amare op DONDERDAG 28 MAART 2024

  DO.
28 MRT
VAN DER LAAN & WOE - NG (REPRISE) Amare, Den Haag
2024
 
Hoofdprogramma Van Der Laan & Woe
Voorstelling uitverkocht
Van Der Laan & Woe - Ng (reprise) in Amare is uitverkocht.
Helaas! Volgens onze informatie
is deze voorstelling uitverkocht.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Extra informatie

De afgelopen tijd sleepten Van der Laan en Woe ons door de lockdown met hun baanbrekende televisieshow Even tot hier. Nu komen Niels en Jeroen met hun meest persoonlijke theatervoorstelling ooit. Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naar toe? Samen met Niels gaat hij op zoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan. Ook in deze zevende theatershow van het duo wemelt het van de grappen, de scènes en de muzikale acts. “Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft.” (de Volkskrant ★★★★★ over hun vorige theatershow Pesetas) 

Route naar Amare

Amare en de Nieuwe Kerk zijn straks goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto, lopend, of met de fiets. Onder het gebouw is een grote garage (Muzegarage en Spuigarage) voor auto's en fietsen met een directe ingang naar het theater. Bussen e..

Bekijk complete route naar Amare Den Haag
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Amare in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Van Der Laan & Woe - Ng (reprise) plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws