cabaret: Christel de Laat - En door?! in Theater De Lievekamp op DINSDAG 28 MEI 2024

  DI.
28 MEI
CHRISTEL DE LAAT - EN DOOR?! Theater De Lievekamp, Oss
2024
 
Hoofdprogramma Christel de Laat

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

En door!? was voorheen het levensmotto van Christel de Laat. Niet mauwen, geen tijd verliezen, het leven wacht, en voor niks gaat de zon op. Die instelling heeft haar ver gebracht. Maar liggend in de beugels van de gynaecoloog (die trouwens veel overeenkomsten vertoont met haar tandarts) realiseerde Christel zich dat het misschien beter is om juist wat vaker stil te staan en gewoon te voelen.

In haar nieuwe voorstelling En door!? is het daarom hollen of stilstaan. Hilarische verhalen, intieme ontboezemingen, schuimbekkende frustraties en verstilde momenten wisselen elkaar in hoog tempo af.

Kortom, typisch De Laat. En door!?

Route naar Theater De Lievekamp

Met het openbaar vervoer Theater De Lievekamp bevindt zich op loopafstand van het Centraal Station van Oss. De route staat vanaf de hoofduitgang van het station aangegeven. Het is ook mogelijk een treintaxi te nemen vanaf het Centraal Station. ..

Bekijk complete route naar Theater De Lievekamp Oss
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater De Lievekamp in Oss? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Christel de Laat - En door?! plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen