cabaret: Femke Vernij - op volle kracht in Theater PePijn op DINSDAG 14 MEI 2024

  DI.
14 MEI
FEMKE VERNIJ - OP VOLLE KRACHT Theater PePijn, Den Haag
2024
 
Hoofdprogramma Femke Vernij

Extra informatie

Na 15 jaar toeren met De Meiden van LOS, gaat Femke Vernij de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde. Want als je leven in een storm belandt, ga dan OP VOLLE KRACHT vooruit; in drama liggen kansen, in drama ligt de vooruitgang. Pak het drama!

OP VOLLE KRACHT is de solovoorstelling van Femke Vernij waarin, opgezweept door weer en wind, een hartstochtelijke ode wordt gebracht aan de stem “puur zang”, leven en dood elkaar proberen te beminnen, borsten niet meer zijn wat ze waren, citaten je helpen de realiteit te begrijpen en onnodige ballast overboord gaat.

Een eigentijds (on)zinnige, verrassend, kwetsbare, fysiek stoere, intelligente cabaretvoorstelling vol verwarring, bizar confronterende verhalen en een pakkend eenvoudige muzikale diversiteit. Met als doel; inspireren voordat het te laat is!

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater PePijn in Den Haag? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Femke Vernij - op volle kracht plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen