cabaret: Mark van de Veerdonk - PODIUMBEEST ONTSNAPT! in Theater 't Pand op ZATERDAG 11 MEI 2024

  ZA.
11 MEI
MARK VAN DE VEERDONK - PODIUMBEEST ONTSNAPT! Theater 't Pand, Gorinchem
2024
 
Hoofdprogramma Mark van de Veerdonk

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

In het jaar 1876 was hij winnaar van het Leids Cabaretfestival. Zijn hele verdere leven heeft hij gegeten van de lach, het applaus en alle aandacht. Gegroeid in het licht van de volgspot, heeft hij vele moordende recensies overleefd. Maar nu, duizenden voorstellingen verder, is Het Podiumbeest kaal, krom en versleten en wil hij eindelijk op weg naar de uitgang. Mocht hij die vinden, dan is hij vastbesloten de deur met een onvergetelijke KNAL achter zich dicht te smijten. Het zal niet onopgemerkt blijven! Maar gaat hem dat lukken? En zal dit solitaire zoogdier ook buiten zijn veilige leefgebied kunnen overleven, met weet ik hoeveel mensen met een jachtvergunning?

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater 't Pand in Gorinchem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mark van de Veerdonk - PODIUMBEEST ONTSNAPT! plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen