cabaret: Phi Nguyen - Het leven van Phi in Theater Zuidplein op WOENSDAG 10 APRIL 2024

  WO.
10 APR
PHI NGUYEN - HET LEVEN VAN PHI Theater Zuidplein, Rotterdam
2024
 
Hoofdprogramma Phi Nguyen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 10 april 2024.
Dat is 17 dagen geleden.

Extra informatie

Het grote publiek zal Phi Nguyen herkennen als het populaire personage ‘Ping Ping’ uit de bioscoophits Bon Bini Holland 1, 2 & 3 en de sketch FC Kip.

Na meer dan een decennium in het theater te hebben gestaan wil hij zich nu kenbaar maken aan een groter publiek. Met een mix van stand-up, karaoke, persoonlijke verhalen en (Aziatische) levenswijsheden werkt hij samen met Jandino Asporaat aan een nieuwe stap in zijn carrière.

Samen met zijn meest geliefde personage Ping Ping neemt Phi Nguyen je in zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling mee in zijn eigen levensverhaal.

Een verhaal over een ongelofelijk wonderbaarlijke reis, dat begint op een bootje op zee ver weg hier vandaan, en eindigt in het theater. Een verhaal voor jong en oud, met een lach en een traan. Wie is Phi?

Route naar Theater Zuidplein

Metro Vanaf Rotterdam CS (met de Erasmuslijn) richting Slinge of Spijkenisse. Uitstappen bij station Zuidplein. Bus Vanuit de stad en de regio Rijnmond e.o. zijn er diverse busverbindingen van en naar Zuidplein. Auto: Vanaf centrum Rotterd..

Bekijk complete route naar Theater Zuidplein Rotterdam