cabaret: Lucky Fonz III - Moederland in Stadsschouwburg Utrecht op ZATERDAG 11 MEI 2024

  • Lucky Fonz III
    Into The Great Wide Open 2011
    © Marcel Poelstra
  • Lucky Fonz III
    Lucky Fonz & de Felle Kleuren - 12/12 - Rotown
    © Mariëlle Janssen
  ZA.
11 MEI
LUCKY FONZ III - MOEDERLAND Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
2024
 
Hoofdprogramma Lucky Fonz III
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Lucky Fonz III - Moederland in Stadsschouwburg Utrecht
Tickets Lucky Fonz III - Moederland:
za 11 mei
Stadsschouwburg Utrecht, Utrecht
€ 21,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Lucky Fonz III, één van Nederlands meest geliefde zangers en tekstdichters, bekend van hits als Ik heb een meisje, Linde met een Een Kwantumwetenschapper, heeft de afgelopen jaren ook naam gemaakt als bijzonder theatermaker en cabaretier. Zowel publiek als pers was laaiend enthousiast over zijn vorige theatershows Buiten de lijnen en Superlekker. De Volkskrant schreef: "Lucky Fonz weet het publiek van begin tot eind in zijn greep te houden met een mix van muziek en verhalen (...) Telkens opnieuw verrast Lucky met verrassende observaties en originele humor.” ★★★★



Na het succes van zijn laatste album, Hemellichamen, dat door NRC werd uitgeroepen tot beste Nederlandse album van 2022, en na grote tournees langs zowel clubs als festivals, komt Lucky Fonz III in 2024 terug naar het theater met zijn nieuwe one-man-show: Moederland. Een avond met alles waar Lucky bekend om staat: intieme diepgang, geweldige humor, ontroerende verhalen en zijn unieke muziek, met die prachtige teksten.

Route naar Stadsschouwburg Utrecht

De Stadsschouwburg is het best bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht CS stoppen de lijnen 3*, 4 , 8 en 11 èn alle streekbussen bij de nieuwe halte op de Lucasbrug.Informatie openbaar vervoer: 0900 9292 (€ 0,50 per minuut) *Gewijzigd..

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Utrecht Utrecht
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Utrecht in Utrecht? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lucky Fonz III - Moederland plaatsvindt.

FOTO'S VAN Lucky Fonz III

Foto Lucky Fonz III te Waterpop 2022 Foto Lucky Fonz III te Zomerparkfeest 2009 Foto Lucky Fonz III te Into The Great Wide Open 2011 Foto Lucky Fonz III te ZOOmeravond: Lucky Fonz - 19/7 - Artis Foto Lucky Fonz III te Lucky Fonz - 12/6 - Vondelpark Openluchttheater Foto Lucky Fonz III te Eurosonic Noorderslag 2011
 
Bekijk alle 47 foto's van Lucky Fonz III

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws