cabaret: Ruud Smulders - Rudiversum in Theater de Liefde op VRIJDAG 24 NOVEMBER 2023

  • Ruud Smulders
    Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  VR.
24 NOV
RUUD SMULDERS - RUDIVERSUM Theater de Liefde, Haarlem
2023
 
Hoofdprogramma Ruud Smulders

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 24 november 2023.
Dat is 154 dagen geleden.

Extra informatie

We vluchten allemaal in onze fantasie. Maar wat als de werkelijkheid absurder wordt dan je had kunnen bedenken? Ontsnap samen met Ruud aan een wrange realiteit. Vergeet alles wat je denkt te weten en reis mee naar het RUDIVERSUM.

Hier kan alles. Grappen om te huilen, drama om te lachen en net wanneer je denkt dat het allemaal nergens over gaat weet Ruud te raken met een enkele treffende zin. Een alcoholist eindigt niet in de goot, die eindigt met een hoofdwond in de salontafel.

Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander. In het RUDIVERSUM gelden andere wetten. Die je laten schateren om het macabere. Ruud is het publiek altijd een stap voor en schakelt met lichtsnelheid tussen absurd en integer. In zijn nieuwe theaterprogramma is Ruud persoonlijker dan ooit waarbij hij worstelt met de gezondheid van zijn dierbaren en verslaving een onderwerp is dat te vaak terug komt in zijn leven.

En hoewel de opties in het RUDIVERSUM oneindig lijken, ontkomen we niet aan één pijnlijke waarheid. Hoe geef je iets een plek in je leven dat je er niet in wil hebben?

FOTO'S VAN Ruud Smulders

Foto Ruud Smulders te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 1 foto's van Ruud Smulders

Gerelateerd nieuws