cabaret: Ruud Smulders - Rudiversum in C.C. Cascade op DONDERDAG 15 FEBRUARI 2024

  • Ruud Smulders
    Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
    © Charles Batenburg
  DO.
15 FEB
RUUD SMULDERS - RUDIVERSUM C.C. Cascade, Hendrik-Ido-Ambacht
2024
 
Hoofdprogramma Ruud Smulders

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 15 februari 2024.
Dat is 15 dagen geleden.

Extra informatie

We vluchten allemaal in onze fantasie. Maar wat als de werkelijkheid absurder wordt dan je had kunnen bedenken? Ontsnap samen met Ruud aan een wrange realiteit. Vergeet alles wat je denkt te weten en reis mee naar het RUDIVERSUM.

Hier kan alles. Grappen om te huilen, drama om te lachen en net wanneer je denkt dat het allemaal nergens over gaat weet Ruud te raken met een enkele treffende zin. Een alcoholist eindigt niet in de goot, die eindigt met een hoofdwond in de salontafel.

Pijnlijke thema’s hilarisch maken. Ruud kan het als geen ander. In het RUDIVERSUM gelden andere wetten. Die je laten schateren om het macabere. Ruud is het publiek altijd een stap voor en schakelt met lichtsnelheid tussen absurd en integer. In zijn nieuwe theaterprogramma is Ruud persoonlijker dan ooit waarbij hij worstelt met de gezondheid van zijn dierbaren en verslaving een onderwerp is dat te vaak terug komt in zijn leven.

En hoewel de opties in het RUDIVERSUM oneindig lijken, ontkomen we niet aan één pijnlijke waarheid. Hoe geef je iets een plek in je leven dat je er niet in wil hebben?

Route naar C.C. Cascade

Route vanaf A-15 - Neem afrit 21 en volg de borden H.I. Ambacht tot aan de stoplichten. - Bij de stoplichten rechtsaf. - Eerstvolgende stoplicht rechtsaf. - Bij T-splitsing rechtsaf de Veersedijk op. - De Veersedijk gaat over in de Kerkstraat...

Bekijk complete route naar C.C. Cascade Hendrik-Ido-Ambacht
 

FOTO'S VAN Ruud Smulders

Foto Ruud Smulders te Andries Tunru/Guido Weijers/Ruud Smulders - 25/07 - Zuiderparktheater
 
Bekijk alle 1 foto's van Ruud Smulders

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws