cabaret: Lisa Ostermann - Makkelijk In De Omgang in Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade op DONDERDAG 23 MEI 2024

  DO.
23 MEI
LISA OSTERMANN - MAKKELIJK IN DE OMGANG Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade, Veghel
2024
 
Hoofdprogramma Lisa Ostermann

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig. 

Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. “Een overrompelend talent,” noemde de Theaterkrant haar, naar aanleiding van haar eerste voorstelling. En nu is ze terug. Met ‘Makkelijk in de omgang’. De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken. 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade in Veghel? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lisa Ostermann - Makkelijk In De Omgang plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws