cabaret: Caro Derkx & Wilfried de Jong - Haar in de wind in Theater Film Cafe De Lieve Vrouw op WOENSDAG 14 FEBRUARI 2024

  WO.
14 FEB
CARO DERKX & WILFRIED DE JONG - HAAR IN DE WIND Theater Film Cafe De Lieve Vrouw, Amersfoort
2024
 
Hoofdprogramma Caro Derkx Wilfried de Jong

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 14 februari 2024.
Dat is 16 dagen geleden.

Extra informatie

Haar in de wind is theater voor fietsfanaten en luie bankzitters. Als Caro en Wilfried rijden over bospaden, dijken en glinsterend asfalt slaat hun fantasie op hol. Energie, verhalen en humor op vier dunne bandjes.

Wilfried de Jong en Caro Derkx zijn gek op fietsen. Fietsen is sporten, zwoegen en doorzetten, maar het levert ook stof op tot nadenken. Wilfried zette Caro ooit op een racefiets, zij stopte vanaf toen niet meer met trappen. 

In Haar in de Wind staan een oude stalen Pegoretti en een Trek van carbon recht tegenover elkaar. Caro en Wilfried zijn anderhalf uur tot elkaar veroordeeld. In lief en leed. Een theatrale tocht vol vriendschap, strijd en rare invallen.

Route naar Theater Film Cafe De Lieve Vrouw

De Lieve Vrouw ligt midden in het hartje van Amersfoort tegenover de Lieve Vrouwetoren die van verre al te zien is. Een mooi oriëntatiepunt. Bereikbaarheid met het openbaar vervoer Vanaf Station Amersfoort lopend Loop vanaf het perron naar het..

Bekijk complete route naar Theater Film Cafe De Lieve Vrouw Amersfoort
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws