cabaret: Leids Cabaret festival - Finalistentour in Junushoff Theater op WOENSDAG 15 MEI 2024

  WO.
15 MEI
LEIDS CABARET FESTIVAL - FINALISTENTOUR Junushoff Theater, Wageningen
2024
 
Hoofdprogramma Leids cabaret festival

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

De finalisten van het Leids Cabaret Festival trekken van maart tot juni het land in met de Finalistentour. Met een juryprijs, publieksprijs óf studentenprijs op zak doen zij de finaleavond dubbel en dwars over. Zonder stress en blinde paniek deze keer, maar met extra veel plezier!

Ontdek de nieuwe lichting cabaretiers tijdens de Finalistentour van het Leids Cabaret Festival. Welke aanstormende talenten je die avond te zien krijgt, en wat ze spelen is nog niet bekend, maar bereid je voor op een avond vol actuele conferences, verhalend of muzikaal cabaret, fysieke slapstickvoorstellingen – en alles daar omheen en tussen. Overgoten met een groot gevoel voor humor.

Route naar Junushoff Theater

Plan uw route naar Theater Junushoff met eigen vervoermiddel of met openbaar vervoer. Vanaf Busstation Wageningen is het nog circa vijf minuten lopen naar Junushoff. Rondom het theater zijn (veelal gratis) parkeerplaatsen beschikbaar. Op koopa..

Bekijk complete route naar Junushoff Theater Wageningen
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Junushoff Theater in Wageningen? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Leids Cabaret festival - Finalistentour plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen