cabaret: Mads Wittermans - The meeting in Theater 't Speelhuis op WOENSDAG 24 JANUARI 2024

  WO.
24 JAN
MADS WITTERMANS - THE MEETING Theater 't Speelhuis, Helmond
2024
 
Hoofdprogramma Mads Wittermans

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 24 januari 2024.
Dat is 93 dagen geleden.

Extra informatie

The Meeting is het indringende levensverhaal van Mads Wittermans, toegankelijk verteld in een humoristische voorstelling. Een achtbaan vol emoties en gebeurtenissen over de machteloosheid van een verslaving, het vallen en proberen op te staan in een krankzinnige ziekte. Open, direct en oprecht.

Met ruimte voor de lach neemt Mads je mee en laat hij de pijn, de gekte, het verdriet, de gevangenschap en de eenzaamheid zien, welke niet alleen hem vastgrijpen, maar ook de pijn en het verdriet dat zijn naaste omgeving heeft doorstaan. In het bijzonder ook zijn vader, die – ook in de moeilijke periodes – altijd van hem is blijven houden. In een uur gaat hij door alle stadia, via flesverstoppertje naar afkicken, langs terugvallen, zwakte en kracht. Hij laat de zaal in ontroering achter. De lange, neerwaartse vlucht naar rock bottom naar het uiteindelijke herstel.

Route naar Theater 't Speelhuis

Openbaar vervoer Trein Station Helmond. Bus: Lijn 54 Koninginnewal en lijn 53 Kasteel-Traverse. Lopen vanaf Station Helmond: ongeveer 12 minuten.

Bekijk complete route naar Theater 't Speelhuis Helmond