cabaret: Boban Benjamin Braspenning - Boompje Beestje in Munttheater op WOENSDAG 15 MEI 2024

  WO.
15 MEI
BOBAN BENJAMIN BRASPENNING - BOOMPJE BEESTJE Munttheater, Weert
2024
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 15 mei 2024.
Dat is 7 dagen geleden.

Extra informatie

Cabaretier Boban Benjamin Braspenning (winnaar Groninger Student Cabaret Festival '21) zal aankomend theaterseizoen opnieuw te zien zijn in Nederlandse theaters met zijn voorstelling Boompje Beestje - zijn voorstelling over de woningnood en de pechgeneratie. Na een seizoen schrijven aan zijn voorstelling, gaat hij op 9 november in Stadsschouwburg Utrecht in première.

Boban schreef deze voorstelling (geheel in stijl) vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen. Daarom duikt hij – namens de pechgeneratie – in de wereld van de woningmarkt. Dat doet hij met piano, gitaar en een geestige gedachtegang. Hier stuit hij op woonkloven, sprookjes en financiële ratsen van vermogenden. Opgegroeid aan de periferie van de kak, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met aanstekelijk enthousiasme en opgewekt cynisme houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken.

Route naar Munttheater

Van NS-station naar Munttheater * Bij uitkomen station straat oversteken en Stationsstraat (winkelstraat) volgen. * Kruispunt oversteken en winkelstraat blijven volgen. * Bij makelaarskantoor Witte & Verheul links. * Rechts Muntpassage in..

Bekijk complete route naar Munttheater Weert
 

Gerelateerde voorstellingen