cabaret: Boban Benjamin Braspenning - Boompje Beestje in De Kattendans op ZATERDAG 01 JUNI 2024

  ZA.
01 JUN
BOBAN BENJAMIN BRASPENNING - BOOMPJE BEESTJE De Kattendans, Bergeijk
2024
 

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Cabaretier Boban Benjamin Braspenning (winnaar Groninger Student Cabaret Festival '21) zal aankomend theaterseizoen opnieuw te zien zijn in Nederlandse theaters met zijn voorstelling Boompje Beestje - zijn voorstelling over de woningnood en de pechgeneratie. Na een seizoen schrijven aan zijn voorstelling, gaat hij op 9 november in Stadsschouwburg Utrecht in première.

Boban schreef deze voorstelling (geheel in stijl) vanuit zijn studentenkamer, waar hij noodgedwongen is blijven hangen. Daarom duikt hij – namens de pechgeneratie – in de wereld van de woningmarkt. Dat doet hij met piano, gitaar en een geestige gedachtegang. Hier stuit hij op woonkloven, sprookjes en financiële ratsen van vermogenden. Opgegroeid aan de periferie van de kak, kan hij niet anders dan zich daar dubbelzinnig toe verhouden. Met aanstekelijk enthousiasme en opgewekt cynisme houdt hij het publiek een scherpe spiegel voor. Een spiegel waar hij zelf maar moeilijk in kan kijken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de De Kattendans in Bergeijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Boban Benjamin Braspenning - Boompje Beestje plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen