cabaret: Daphne Gakes - Tussen de Lakens in Theater de Purmaryn op VRIJDAG 01 DECEMBER 2023

  VR.
01 DEC
DAPHNE GAKES - TUSSEN DE LAKENS Theater de Purmaryn, Purmerend
2023
 
Hoofdprogramma Daphne Gakes

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 01 december 2023.
Dat is 85 dagen geleden.

Extra informatie

Seksualiteit is een onderwerp dat zich vooral in de privésfeer afspeelt. Dit is niet altijd zo geweest. Voordat in Nederland het Christelijke geloof zijn intrede deed, was seks een open onderdeel van het leven. Dat men zich minder schaamde, is bijvoorbeeld te vinden in de bouwstijl van huizen: bedden of plekken waar gevreeën werd, hadden geen muren maar bevonden zich in open ruimtes. Door de opkomst van het kerkelijke gezag veranderde ons vrije denken. De maatschappelijke norm ontstond dat hedonisme niet deugdzaam was en dat resulteerde in ‘stiekem’ of afgelegen seks hebben.

Het doel van ‘Tussen de Lakens’ is Nederland aan een gezonder seksleven te helpen. Gezonde seks helpt tegen stress, je gaat er jonger van uitzien, je krijgt een positiever zelfbeeld en het geeft een gevoel van sociale inclusie. ‘Tussen de Lakens’ opent het gesprek over intimiteit, overgave, verbinding, blokkades, sensualiteit en verleiden. Van binnenuit gaan we op zoek waarom het moeilijk kan zijn om seksueel gezond te blijven. In dit onderzoek laten we los hoe seks eruit hoort te zien en richten we ons op hoe je dichtbij je seksualiteit komt te staan en hoe je dit zou kunnen verdiepen.

Route naar Theater de Purmaryn

Per auto Theater de Purmaryn is gevestigd aan het Waagplein, in het hartje van Purmerend. De stadskern is voetgangersgebied, daar geldt een inrijverbod. In de binnenstad geldt op winkeltijden betaald parkeren. 's Avonds na 18.00 en op zon- en fees..

Bekijk complete route naar Theater de Purmaryn Purmerend
 

Gerelateerde voorstellingen