cabaret: Ricky Risolles - Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig… in Schouwburg Cuijk op ZATERDAG 18 MEI 2024

  ZA.
18 MEI
RICKY RISOLLES - DAT HEEFT ZO’N INDO TÒG NIET NODIG… Schouwburg Cuijk, Cuijk
2024
 
Hoofdprogramma Ricky Risolles

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

De meest foute Indische theatershow van dit moment!
Waarom gooien Indo’s nooit wat weg, duurt afscheid nemen minimaal anderhalf uur en monden simpele discussies vaak uit tot familieruzies? Als je antwoord wil op deze vragen, kom dan vooral niet naar deze show, want Ricky Risolles is terug!

Na een megasuccesvolle eerste theatertour ‘Ya, dat is iets Indisch…’ komt Ricky Risolles nu met zijn tweede theatershow ‘Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig…’ Met een mix van stand-up comedy, cabaret, theater en muziek neemt hij je opnieuw mee op een on-Indische manier. Snel, gevat, hard en liefdevol. Hij is de satisfyer die je nooit hoeft op te laden. Ricky Risolles sloopt wederom het beeld dat de Indo alleen maar kan floreren op de achtergrond en nèt als op een eerste date, gaat hij ook nu weer graag met zijn billen bloot.

Route naar Schouwburg Cuijk

Cuijk is gelegen aan de A73 tussen Nijmegen en Venray en ook uitstekend met de trein bereikbaar. Het theater is in het centrum gesitueerd op slechts enkele minuten afstand van de A73 en het NS-station. Nabij Schouwburg Cuijk is vrij parkeren mogeli..

Bekijk complete route naar Schouwburg Cuijk Cuijk
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Schouwburg Cuijk in Cuijk? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Ricky Risolles - Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig… plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen