cabaret: Ricky Risolles - Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig… in Theater - Congrescentrum De Tamboer op VRIJDAG 03 NOVEMBER 2023

  VR.
03 NOV
RICKY RISOLLES - DAT HEEFT ZO’N INDO TÒG NIET NODIG… Theater - Congrescentrum De Tamboer, Hoogeveen
2023
 
Hoofdprogramma Ricky Risolles

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 03 november 2023.
Dat is 175 dagen geleden.

Extra informatie

De meest foute Indische theatershow van dit moment!
Waarom gooien Indo’s nooit wat weg, duurt afscheid nemen minimaal anderhalf uur en monden simpele discussies vaak uit tot familieruzies? Als je antwoord wil op deze vragen, kom dan vooral niet naar deze show, want Ricky Risolles is terug!

Na een megasuccesvolle eerste theatertour ‘Ya, dat is iets Indisch…’ komt Ricky Risolles nu met zijn tweede theatershow ‘Dat heeft zo’n Indo tòg niet nodig…’ Met een mix van stand-up comedy, cabaret, theater en muziek neemt hij je opnieuw mee op een on-Indische manier. Snel, gevat, hard en liefdevol. Hij is de satisfyer die je nooit hoeft op te laden. Ricky Risolles sloopt wederom het beeld dat de Indo alleen maar kan floreren op de achtergrond en nèt als op een eerste date, gaat hij ook nu weer graag met zijn billen bloot.

Route naar Theater - Congrescentrum De Tamboer

Openbaar vervoer De Tamboer is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer. Het gebouw ligt op minder dan 10 minuten loopafstand van het NS-station. Vanaf het Station volgt u de borden "centrum". Vanaf Emmen (A37): Afslag nr. 1 Hoogeveen ..

Bekijk complete route naar Theater - Congrescentrum De Tamboer Hoogeveen
 

Gerelateerde voorstellingen