cabaret: De Meiden Van Toen - Zienderogen in Theater de Griffioen op WOENSDAG 13 DECEMBER 2023

  WO.
13 DEC
DE MEIDEN VAN TOEN - ZIENDEROGEN Theater de Griffioen, Amstelveen
2023
 
Hoofdprogramma De Meiden van Toen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 13 december 2023.
Dat is 72 dagen geleden.

Extra informatie

Opeens is alles zichtbaar, proefbaar en binnen handbereik! Het regent mogelijkheden. Het sputtert onrust. Er verdwijnen dingen en er verschijnen veranderingen. Het ene moment wil je schreeuwend op de barricade staan en het andere moment wil je doelloos in het rond dwalen.

Het leven is rauw, wiebelig, onvoorspelbaar maar zo ontzettend exceptioneel. We zijn voor altijd verbonden. Met elkaar en met het internet. DE MEIDEN, nog maar 30 jaar op deze aardkloot, worden er nu al best wel moe van. Ja, we zijn verwend met een kroontje op de E. Maar ook wakkerder en scherper dan ooit. Er is geen tijd om in te dutten! Het leven schiet aan je voorbij.

In ‘Zienderogen’ gaan De MEIDEN deze kwestie eens goed onder de loep nemen. Ze gaan erover kletsen, schaterlachen, tranen met tuiten huilen en er mooie liedjes over zingen. Langzaam worden ze zich bewust van alle zichtbare veranderingen die passen bij deze tijd. Wat is voor ons belangrijk in deze razendsnelle wereld en zullen we het antwoord vinden voordat de tijd ons inhaalt.

Gerelateerde voorstellingen