cabaret: Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth - Tis hier geen hotel 2 in Theaterhotel Almelo op DINSDAG 21 NOVEMBER 2023

  DI.
21 NOV
ELLEN DIKKER, DIANNE LIESKER EN HANNEKE DRENTH - TIS HIER GEEN HOTEL 2 Theaterhotel Almelo, Almelo
2023
 

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op dinsdag 21 november 2023.
Dat is 8 dagen geleden.

Extra informatie

Na het succes van de eerste voorstelling is er nu Tis Hier Geen Hotel 2, een herkenbare, humoristische en soms gênante voorstelling over leven én overleven met pubers. Een voorstelling voor iedereen die een puber in huis heeft of zelf ooit puber is geweest.

In deze fonkelnieuwe voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Hanneke Drenth en Dianne Liesker zien wat er gebeurt als pubers jouw huis als hotel beschouwen. En waarom het dan in een permanente staat van chaos verkeert. Maar ook al worden we soms knettergek van onze pubers, we houden toch van ze en kunnen meestal hard met én om ze lachen. En zij om ons, want ‘OMG, wij zijn zó boomer’.

Route naar Theaterhotel Almelo

Auto Komend vanaf de A35: afslag 30 Almelo Zuid. Vervolgens de N349 richting Ootmarsum - Almelo Oost. Vanaf alle andere richtingen Ring-Oost volgen. De route is met ANWB-wegwijzers aangegeven. Trein Uitstappen op station Almelo (centraal) ..

Bekijk complete route naar Theaterhotel Almelo Almelo
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws