cabaret: Musa - Schaakmat in Theater Walhalla op ZATERDAG 11 MEI 2024

  ZA.
11 MEI
MUSA - SCHAAKMAT Theater Walhalla, Rotterdam
2024
 
Hoofdprogramma Musa

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Na een succesvolle Cameretten finalistentour, heeft Musa nu de tanden in zijn eerste solovoorstelling gezet: Schaakmat. Hij brengt verhalen die uit het leven gegrepen zijn en laat zich daarbij van zijn meest kwetsbare kant zien. De gemene deler tussen humor en kwetsbaarheid is immers dat het verbindt, zo vindt hij. En verbinding, daar is het hem om te doen. Schaakmat is een buitengewoon grappige, intieme, herkenbare, cultuuroverstijgende en soms ook opzienbarende reis door het leven; puur en oprecht cabaret dat je lang bijblijft.

Route naar Theater Walhalla

Metro/Trein Neem vanaf Rotterdam CS de metro(Erasmus)lijn- richting Zuid (Slinge of Spijkenisse), uitstappen bij halte Rijnhaven. Dan nog 10 minuten lopen: loop het metrostation uit en steek de weg over. Houdt de c1000 aan uw rechterhand en lo..

Bekijk complete route naar Theater Walhalla Rotterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater Walhalla in Rotterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Musa - Schaakmat plaatsvindt.

Gerelateerd nieuws