cabaret: Bovenste Knoopje Open - Hoe is het water? in Schouwburg Odeon op VRIJDAG 17 MEI 2024

  VR.
17 MEI
BOVENSTE KNOOPJE OPEN - HOE IS HET WATER? Schouwburg Odeon, Zwolle
2024
 
Hoofdprogramma Bovenste Knoopje Open

Extra informatie

Sjoerd wordt in zijn vriendenkring niet voor niets ‘de eeuwige optimist’ genoemd. In Hoe is het water? zoekt hij naar broodnodige lichtpuntjes en brengt hij, samen met zijn band, hartverwarmende liedjes ter ontlading van een tijd die soms welhaast apocalyptische trekjes heeft. Tegelijkertijd verschaffen ze een verhelderende en scherpe blik op een wereld vol reclames, filters en complottheorieën. Want in welk water zwemmen we nu eigenlijk precies? Een avond vol humor en herkenning waarop je gegarandeerd optimistischer de zaal uit zal gaan dan je binnengekomen bent.

Bovenste Knoopje Open is een gezelschap met frontman Sjoerd van Capelleveen en bandleden Marcel Kouwenhoven, Job-Jurre Huiskamp en Siebe de Vries. Met ruim 400 speelbeurten op hun naam en hun Nederlandstalige muziek die al bijna een half miljoen keer beluisterd werd zijn deze vier jonge mannen met ontwapenend plezier aan de weg aan het timmeren.

Route naar Schouwburg Odeon

Openbaar vervoer De schouwburg ligt op 7 minuten loopafstand van het NS station. NS station centrum zijde - Stationsweg uitlopen- links Burg. Van Roijensingel - rechts Potgieterbrug over - rechts Blijmarkt, Odeon op plein aan linkerhand. Eig..

Bekijk complete route naar Schouwburg Odeon Zwolle
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Schouwburg Odeon in Zwolle? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Bovenste Knoopje Open - Hoe is het water? plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws