cabaret: Yentl En De Boer - Modderkruipers in Schouwburg Het Park op WOENSDAG 08 MEI 2024

  WO.
08 MEI
YENTL EN DE BOER - MODDERKRUIPERS Schouwburg Het Park, Hoorn
2024
 
Hoofdprogramma Yentl en de Boer

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Het succesvolle muzikale cabaretduo Yentl en de Boer, oftewel Yentl Schieman en Christine de Boer schrijven en zingen liedjes en maken theater.

In 2013 wonnen ze de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival én voor hun liedjes ‘Ik heb een man gekend’ en ‘Het is begonnen’ ontvingen ze de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het seizoen.

De afgelopen seizoenen kregen ze louter lovende recensies voor hun concerten, albums en cabaretprogramma’s. Op dit moment zijn ze in het theater te zien met hun nieuwe voorstelling ‘Modderkruipers’. Een voorstelling over heldenmoed en vluchtdrang. Het comfort van de warme blubber, terwijl de grimmige wereld juist om helden roept. Deze voorstelling is door het hele land te zien.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Schouwburg Het Park in Hoorn? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Yentl En De Boer - Modderkruipers plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws