cabaret: Rob Scheepers - Weerlicht in Theater de Hofnar op ZATERDAG 18 MEI 2024

  ZA.
18 MEI
ROB SCHEEPERS - WEERLICHT Theater de Hofnar, Valkenswaard
2024
 
Hoofdprogramma Rob Scheepers

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

We zijn de afgelopen jaren een bang volkje geworden. Bang voor de bliksem, terwijl de donder nog in geen velden of wegen te horen is. Dat heeft nu wel lang genoeg geduurd, volgens Rob. Het is bovendien nergens goed voor. Je zorgen maken om iets wat misschien ooit wellicht zou kúnnen gaan gebeuren is verspilde tijd. Gebruik je energie liever om bij bliksem de gordijnen juist te openen, je kop naar buiten te steken en te gaan dansen in de regen. Want aan het einde van iedere donkere nacht wordt het vanzelf weer licht!

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater de Hofnar in Valkenswaard? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Rob Scheepers - Weerlicht plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws