cabaret: Maartje & Kine - Hoge Noot in Theater Vianen op ZATERDAG 13 APRIL 2024

  ZA.
13 APR
MAARTJE & KINE - HOGE NOOT Theater Vianen, Vianen
2024
 
Hoofdprogramma Maartje & Kine

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 13 april 2024.
Dat is 14 dagen geleden.

Extra informatie

Vanwege overweldigend succes nog eenmaal in Nederland te zien: het sterprogramma Hoge Noot van Maartje en Kine. De Telegraaf en Theaterparadijs waren lyrisch en noemden het “een klinkend feest” en “weergaloos muzikaal grappig”. Muzikale comedy zoals u het nog nooit gezien heeft!

Het concert begint. Je kan een speld horen vallen. Dan klinken eindelijk de eerste tonen. La musique est magnifique. Maar met een daverende klap slaat de pianoklep op de hand van de pianiste. Haar schreeuw wordt een aria. En ineens heeft de viool een eigen wil. Bach transformeert via Mexican Hat Dance tot Michael Jacksons Thriller. Beuken, rocken, zweten: Maartje en Kine zijn bezeten. Luisteren en huiveren was nog nooit zo lekker!

In ‘Hoge Noot’ vragen Maartje en Kine zich af waarom mensen muziek maken. Daarbij suizen deze twee multi-instrumentalisten moeiteloos van Brahms naar Balkan, van opera naar jodel-rap en van chansons naar electro. Met magistrale muzikaliteit en meesterlijke solo’s. Met stapels sketches en met hopen humor. Maartje en Kine musiceren door, zélfs als de wereld vergaat! Want wanneer de nood het hoogst is, is de muziek nabij.

Route naar Theater Vianen

Helsdingen is een grote locatie die naast het theater ook een zwembad en sporthal bevat. Het is gelegen in midden-Nederland aan de afrit van de A2 en op loopafstand van het busstation ‘Lekbrug’.

Bekijk complete route naar Theater Vianen Vianen
 

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws