cabaret: Urbanus - Bis, bis, bis! in Schouwburg Venray op ZATERDAG 18 MEI 2024

  • Urbanus
    Suikerrock 2014
  ZA.
18 MEI
URBANUS - BIS, BIS, BIS! Schouwburg Venray, Venray
2024
 
Hoofdprogramma Urbanus
Toegang 30,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Zoals praktisch al mijn collega’s zat ik door Sint Corona al 2 jaar opgesloten achter de theatergordijnen. Ik kon die gedwongen isolatie gelukkig zinvol verspillen door mijn autobiografie te schrijven, maar de drang om de mensen live te laten lachen zat toch serieus onder mijn hart te drukken. Nu eindelijk ook mijn publiek weer buiten mag, hoor ik hen BIS BIS BIS! roepen van in de zaal en vliegen de gordijnen vanzelf open.

Ik wil mijn fans uiteraard verrassen met een kersverse show en heb 6 nieuwe nummers geschreven. Ik zal ook een 6-tal van mijn grootste hits brengen. Als humorist wil ik de mensen vooral nieuwe verhalen vertellen, maar deze keer zal ik de fans, die me graag wat bekende meezingers horen zingen, ook tevreden stellen. Na een carrière van 50 jaar (!) beginnen sowieso al wat peesjes tegen te wringen in mijn kop en gewrichten, maar ik blijf wie ik ben en zal dus weer als Urbanus met volle enthousiasme op de planken verschijnen.

Route naar Schouwburg Venray

Openbaar vervoer: Afstand NS station Venray tot theater 3 km. Afstand busstation Venray tot theater 750 m.

Bekijk complete route naar Schouwburg Venray Venray
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Schouwburg Venray in Venray? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Urbanus - Bis, bis, bis! plaatsvindt.

FOTO'S VAN Urbanus

Foto Urbanus te Suikerrock 2014 Foto Urbanus te Suikerrock 2014 Foto Urbanus te Suikerrock 2014 Foto Urbanus te Suikerrock 2014
 
Bekijk alle 4 foto's van Urbanus

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws