cabaret: An Nelissen - OK Boomer in Arenberg Schouwburg op VRIJDAG 20 OKTOBER 2023

  VR.
20 OKT
AN NELISSEN - OK BOOMER Arenberg Schouwburg, Antwerpen
2023
 
Hoofdprogramma An Nelissen

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 20 oktober 2023.
Dat is 190 dagen geleden.

Extra informatie

Nee, vroeger was niet alles beter. Dat weet ook comedy-pionier An Nelissen. Maar in tegenstelling tot wat men vandaag schijnt te denken, is de babyboom-generatie niet met een gouden lepel in hun mond geboren. Ze zijn ook jong geweest, hadden dromen, idealen en zelfs conflicten met de generatie voor hen. Vreemd genoeg lijkt vandaag dus heel erg op 50 jaar geleden. Zelfs de hits zijn dezelfde! Komt alles terug of draait de geschiedenis gewoon rondjes rond dezelfde hete brij?

“Ligt het aan mij, of is de wereld gewoon zot aan het worden”, dat vroeg An Nelissen zich de afgelopen jaren geregeld af. En ze is niet alleen. Sinds ze haar bedenkingen deelt op sociale media in haar “dagboek van een boomer”, krijgt ze heel wat reacties. Niet alleen van leeftijdsgenoten, maar ook van jonge mensen. Die laatste vragen haar dan wel eens: “Was het dan vroeger anders of beter?” En op die prangende vraag wil deze pionier van de Vlaamse comedyvrouwen een antwoord zoeken in haar nieuwe solo.

Route naar Arenberg Schouwburg

Met de fiets Met de fiets kun je de Arenbergschouwburg bereiken via de Leien; er is een fietspad voorzien. Je fietst naar de Nationale Bank (Frankrijklei). Vervolgens neem je de Leopoldstraat. Daarna sla je rechts de Arenbergstraat in. Via de..

Bekijk complete route naar Arenberg Schouwburg Antwerpen