cabaret: Roué Verveer - Gewoon Roué in Theater de Purmaryn op VRIJDAG 03 MEI 2024

  VR.
03 MEI
ROUÉ VERVEER - GEWOON ROUÉ Theater de Purmaryn, Purmerend
2024
 
Hoofdprogramma Roué Verveer

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor deze voorstelling kopen en verkopen.

Extra informatie

Roué Verveer speelt dit seizoen alweer zijn 10de cabaretvoorstelling Gewoon Roué. En het is tijd om dat te vieren! Met zijn charme verovert Roué inmiddels al meer dan 20 jaar de harten van het Nederlands publiek. Hij staat bekend om zijn enthousiaste speelstijl, energieke uitstraling en briljante improvisaties. Deze show bevat zoals altijd een stortvloed aan zelfreflectie, hilariteit en zelfspot.

Uiteindelijk wordt het dus een fantastische avond.. of eigenlijk een avondje ‘Gewoon Roué’!

Route naar Theater de Purmaryn

Per auto Theater de Purmaryn is gevestigd aan het Waagplein, in het hartje van Purmerend. De stadskern is voetgangersgebied, daar geldt een inrijverbod. In de binnenstad geldt op winkeltijden betaald parkeren. 's Avonds na 18.00 en op zon- en fees..

Bekijk complete route naar Theater de Purmaryn Purmerend
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater de Purmaryn in Purmerend? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Roué Verveer - Gewoon Roué plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe gaan