cabaret: Jandino Asporaat in ECI Cultuurfabriek op ZATERDAG 22 JUNI 2024

  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  ZA.
22 JUN
JANDINO ASPORAAT ECI Cultuurfabriek, Roermond
2024
 
Hoofdprogramma Jandino Asporaat
Toegang 27,50

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Therapie (try-out)

Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker…? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie…ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment gaat, lachen is altijd het beste medicijn.

Route naar ECI Cultuurfabriek

De ECI cultuurfabriek is bereikbaar met de auto en in de directe omgeving van de cultuurfabriek vind je een aantal parkeergelegenheden: – Dr. Bärstraat, voorkant ECI (na 18:00 gratis) – Hockeyveld Concordia Burgemeester Geuljanslaan 1 (gratis, 5 ..

Bekijk complete route naar ECI Cultuurfabriek Roermond
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de ECI Cultuurfabriek in Roermond? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jandino Asporaat plaatsvindt.

FOTO'S VAN Jandino Asporaat

Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
 
Bekijk alle 12 foto's van Jandino Asporaat

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws