cabaret: Jandino Asporaat in AFAS Live op DINSDAG 17 DECEMBER 2024

  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  • Jandino Asporaat
    Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
  DI.
17 DEC
JANDINO ASPORAAT Black Box AFAS Live, Amsterdam
2024
 
Hoofdprogramma Jandino Asporaat
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Jandino Asporaat in AFAS Live
Tickets Jandino Asporaat:
di 17 dec
AFAS Live, Amsterdam
€ 39,75 - 79,00

Extra informatie

THERAPIE

Ligt het nou aan mij of wordt de wereld met de dag gekker…? Misschien hebben wij allemaal therapie nodig. Maar de vraag is dan, welke therapie moet je dan kiezen? Er is tegenwoordig voor alles therapie: sekstherapie, psychoanalytische psychotherapie…ik weet niet eens wat dat is… gedragstherapie, systeemtherapie, ervaringsgerichte therapie, relatie- en gezinstherapie. Misschien moeten wij gewoon beginnen met lachtherapie, want het maakt niet uit door welke uitdagingen jij op dit moment doorheen gaat, lachen is altijd het beste medicijn.

Aan het einde van deze show zal je zeggen over jezelf ‘misschien ben ik zo gek nog niet, maar de rest van de wereld…? Hmm, die spoort echt niet, of wel…?’

Route naar AFAS Live

AFAS Live ligt vlakbij afrit Ouderkerk a/d Amstel op de A2 autosnelweg Utrecht-Amsterdam. Op de snelwegen rondom Amsterdam volgt u de borden Transferium. OPENBAAR VERVOER Afas Live is zeer gemakkelijk te bereiken met de metro en de trein. De..

Bekijk complete route naar AFAS Live Amsterdam
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de AFAS Live in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Jandino Asporaat plaatsvindt.

FOTO'S VAN Jandino Asporaat

Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy Foto Jandino Asporaat te Jandino Asporaat - 7/6 - Ahoy
 
Bekijk alle 12 foto's van Jandino Asporaat

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws