cabaret: Lara Ricote in Patronaat op VRIJDAG 20 SEPTEMBER 2024

  VR.
20 SEP
LARA RICOTE Kleine Zaal (Stage 2) Patronaat, Haarlem
2024
 
Hoofdprogramma Lara Ricote
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Lara Ricote in Patronaat
Tickets Lara Ricote:
vr 20 sep
Patronaat, Haarlem
€ 25,20

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

In september verandert Haarlem in de comedyhoofdstad van Nederland tijdens Comedy Stop Festival. Een festival dat je de meest opwindende comedians die de wereld te bieden heeft. In verschillende zalen van Patronaat & Philharmonie zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken.

Je wordt geboren, je zit er middenin en dan ben je dood. Symbolisch. Soort van. Nu niet aan denken. Nu in het moment blijven. Blijf. In het moment. Koop. Een. Ticket. Een soort surrealistische, gedeeltelijke, donkere (grappig donker! niet edgelord donker. Of wel?) en misschien ontroerende comedyshow over hoe het is om te leven en hoe is om van iemand te houden als je die altijd achterlaat.

Route naar Patronaat

PATRONAAT Zijlsingel 2 2013 DN Haarlem Lopend: Vanuit Station NS Haarlem: Vanaf de voorkant van het station, rechts langs busstation lopen, de Kruisweg in Rechtdoor lopen, gaat over in Kruisstraat Bij HEMA rechtdoor Barteljorisstraat..

Bekijk complete route naar Patronaat Haarlem
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Patronaat in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lara Ricote plaatsvindt.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws