cabaret: Aurie Styla in Patronaat op ZATERDAG 21 SEPTEMBER 2024

  ZA.
21 SEP
AURIE STYLA Kleine Zaal (Stage 2) Patronaat, Haarlem
2024
 
Hoofdprogramma Aurie Styla
Bestel tickets voor deze voorstelling
Bestel tickets Aurie Styla in Patronaat
Tickets Aurie Styla:
za 21 sep
Patronaat, Haarlem
€ 25,00

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

In september verandert Haarlem in de comedyhoofdstad van Nederland tijdens Comedy Stop Festival. Een festival dat je de meest opwindende comedians die de wereld te bieden heeft. In verschillende zalen van Patronaat & Philharmonie zullen zowel talenten als bekende namen hun opwachting maken.

Een jaar de wereld rondtouren is niet niets en daar komt Aurie Styla alles over vertelen tijdens zijn show The Aurator. Kom alles te weten over deze wilde wereld en zijn reis om het allemaal te begrijpen.

Aurie Styla was eerder te zien tijdens Deep Fake Neighbours Wars, Comedy Central Live, Jonathan Ross’ Comedy Club, Life’s A Pitch, Don’t Hate The Playaz, The Stand-Up Sketch Show, Mo Gilligan’s Black British & Funny en meer.

Route naar Patronaat

PATRONAAT Zijlsingel 2 2013 DN Haarlem Lopend: Vanuit Station NS Haarlem: Vanaf de voorkant van het station, rechts langs busstation lopen, de Kruisweg in Rechtdoor lopen, gaat over in Kruisstraat Bij HEMA rechtdoor Barteljorisstraat..

Bekijk complete route naar Patronaat Haarlem
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Patronaat in Haarlem? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Aurie Styla plaatsvindt.

Gerelateerde festivals

Gerelateerd nieuws