cabaret: Mike Boddé & Onno Innemee - De klootzak en de eikel in Stadsschouwburg Middelburg op DONDERDAG 28 NOVEMBER 2024

  DO.
28 NOV
MIKE BODDÉ & ONNO INNEMEE - DE KLOOTZAK EN DE EIKEL Stadsschouwburg Middelburg, Middelburg
2024
 
Hoofdprogramma Mike Boddé Onno Innemee

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Een cabaretesk toneelstuk, waarin alles voortdurend in een ander daglicht komt te staan.Een soort Pinter, maar dan van nu. Met liedjes, en grappen, en met een oersimpel technisch concept. Een licht onbehaaglijke en sinistere komedie waarin voor zowel Mike Boddé als Onno Innemee een lang gekoesterde droom uitkomt. Mike krijgt voor het eerst de kans om een serieuze rol te spelen en Onno mag voor het eerst subtiel zijn. Dat is voor Onno niet makkelijk want hij was voor het laatst subtiel toen hij Mike een ‘baggervette opgezette zwangere zeekoe’ noemde.

De klootzak en de eikel.

Route naar Stadsschouwburg Middelburg

Als u de Stadsschouwburg bezoekt, kunt u ook parkeren op het terrein van het Medisch Centrum (MCM)

Bekijk complete route naar Stadsschouwburg Middelburg Middelburg
 

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Stadsschouwburg Middelburg in Middelburg? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Mike Boddé & Onno Innemee - De klootzak en de eikel plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws