cabaret: Lisa Ostermann - Makkelijk In De Omgang (reprise) in Theater 't Voorhuys op VRIJDAG 01 NOVEMBER 2024

  VR.
01 NOV
LISA OSTERMANN - MAKKELIJK IN DE OMGANG (REPRISE) Theater 't Voorhuys, Emmeloord
2024
 
Hoofdprogramma Lisa Ostermann

Podium Cadeaukaart

Podium Cadeaukaart

Dit podium accepteert de Podium Cadeaukaart, dé cadeaukaart voor theater en concert. Inwisselbaar bij 300+ podia in Nederland en België. Leuk om cadeau te geven! Bestel hier.

Extra informatie

Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Dat wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig. Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. “Een overrompelend talent,” noemde de Theaterkrant haar, naar aanleiding van haar eerste voorstelling. En nu is ze terug. Met Makkelijk in de omgang. De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze pagina? Laat het ons hier weten!

Overnachten na de voorstelling?

Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of airbnb in de buurt van de Theater 't Voorhuys in Emmeloord? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Lisa Ostermann - Makkelijk In De Omgang (reprise) plaatsvindt.

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws