cabaret: Adje's Losse Vlodders in Theater de Hofnar

  DO.
22 JAN
ADJE'S LOSSE VLODDERS Theater de Hofnar, Valkenswaard
2009
 
Toegang Normale prijs: €16,00
Pas: €14,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 22 januari 2009.
Dat is 4292 dagen geleden.

Extra informatie

Adje’s Losse VloddersMet zijn eerste theatershow heeft Adje (bekend van het programma van Paul de Leeuw) bewezen dat het Nederlands theaterpubliek gek op hem is.

Nu heeft Adje de droom om samen met Theo een succesvol amusementsduo te worden op bruiloften, jubilea en verjaardagsfeestjes. In de oude kist op de zolder van zijn ouderlijk huis vindt hij inspiratie.
In de kist zit de ‘rode draad’ uit Adje’s Leven. Hij laat het publiek kennis maken met deze, niet altijd even strakke, rode draad en spreidt zijn warme, wollige denken uit over het publiek.
Adje’s kenau oma met haar wekelijkse theekransjes, zijn altijd afwezige vader, zijn ruziënde zussen en zijn zorgzame moeder... types gegrepen uit het leven en net zo eigenaardig als Adje zelf. Hij verteld over zijn vakantiebaantje als misdienaartje en krijgt bezoek van het plaatselijk, zoetig kinderkoor dat zijn levenslied ten gehore brengt. Allemaal komen ze uit de oude kist.....Adje’s Losse Vlodders.

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard