cabaret: Hassan's Angels in Theater de Hofnar op DONDERDAG 19 MAART 2009

  DO.
19 MRT
HASSAN'S ANGELS Theater de Hofnar, Valkenswaard
2009
 
Hoofdprogramma Hassan's Angels
Toegang Normale prijs: €17,00
Pas: €15,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 19 maart 2009.
Dat is 4407 dagen geleden.

Extra informatie

Goed nieuws uit NederlandHassan’s Angels is terug met een nieuwe formule. Inci Lulu Pamuk en Elvan Akyildiz presenteren u dit theaterseizoen ‘Goed Nieuws Uit Nederland’. Want wanneer hoorde u voor het laatst goed nieuws over allochtonen? Eens een allochtoon, altijd een allochtoon toch? Hassan's Angels vechten tegen het negatieve imago dat zij als Turkse krijgen opgespeld en laten in hun programma zien dat een allochtoon, of twee best leuk kan zijn.

In ‘Goed Nieuws Uit Nederland’ worden sketches, liedjes en persoonlijke verhalen in hoog tempo afgewisseld. Cabaret met een aangrijpende ondertoon.
De kracht van Hassan’s Angels en van hun voorstelling zit hem in het feit dat twee allochtone dames toegankelijk cabaret maken voor een breed publiek. Ze gaan niet alleen met hun Turkse achtergrond aan de haal maar ook met hun Nederlandse, ze zijn immers “ingeburgerd” volgens de Nederlander.

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard