cabaret: Speelman & Speelman in Theater de Hofnar op DONDERDAG 28 MEI 2009

  DO.
28 MEI
SPEELMAN & SPEELMAN Theater de Hofnar, Valkenswaard
2009
 
Hoofdprogramma Speelman & Speelman
Toegang Normale Prijs: €16,00
Pas: €14,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 28 mei 2009.
Dat is 5418 dagen geleden.

Extra informatie

‘THUIS’ is het tweede muzikale cabaretprogramma van de broers Daan en Joost Speelman. Wat betekent thuis eigenlijk voor hen? Zij vertellen het u met absurde scènes, pittige crosstalks en verrassende liedjes.

In ‘THUIS’ komt één van de broers terug van een lange wereldreis. Totaal vervreemd en onherkenbaar voor zijn broer die in de steek gelaten is en alle herinneringen aan hem heeft uitgewist. Hoe moet hij bewijzen aan zijn broer wie hij is? En hoe moet hij zich ooit weer thuis gaan voelen?

Het cabaretprogramma ‘Niet over één spoor’ was een eerste stap in de theaterwereld voor de broers Speelman. Verrassende fysieke scènes, afgewisseld met mooie en grappige liedjes namen het publiek mee in hun belevingswereld. Dat die liedjes de moeite waard zijn wordt bewezen door het feit dat zij ze ook met band spelen in het voorprogramma van De Dijk: zowel in Paradiso als Ahoy!

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

Gerelateerd nieuws

Leden die hier zijn geweest