cabaret: Leon van der Zanden - Cola in Theater de Hofnar op DONDERDAG 04 JUNI 2009

  • Leon van der Zanden
    Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
    © Gertjan van der Loo
  • Leon van der Zanden
    Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
    © Gertjan van der Loo
  DO.
04 JUN
LEON VAN DER ZANDEN - COLA Theater de Hofnar, Valkenswaard
2009
 
Hoofdprogramma Leon van der Zanden
Toegang Normale prijs: €16,00
Pas: €14,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 04 juni 2009.
Dat is 4334 dagen geleden.

Extra informatie

Cola
Try Out
Hier moet staan hoe fantastisch de nieuwe voorstelling van Leon van der Zanden is en hoe sterk Leon gegroeid is als cabaretier, na vier succesvolle theaterprogramma’s. Dat zijn voorstelling ‘Zwarte Hond’ werd uitgezonden op BNN (2006), Comedy Central (2007) en Omroep Brabant (2008). Dat zijn laatste voorstelling ‘Leòn’ een recordaantal keer in de theaters heeft gestaan. Dat deze gloednieuwe voorstelling diep in gaat op de boze tijdsgeesten van nu, maar tegelijk extreem grappig is én dat Leon beeldend, intelligent, puur, origineel en expressief is met een mooie mimiek en flexibele fysiek. En vooral dat Leon nergens voor terug deinst, omdat hij beschikt over een scherp improvisatievermogen.

Maar dat staat er niet.

Want je kunt beter komen kijken; een voorstelling van Leon is namelijk een belevenis en geen reclame tekst.

Route naar Theater de Hofnar

Met de buslijnen 171, 172 vanuit de richting Eindhoven en 172 en 174 vanuit de richting Bergeijk, Luyksgestel en Neerpelt is de Hofnar ook 's avonds te bereiken; uitstappen op de Markt en u bent nog geen 200 meter van de Hofnar verwijderd. Komt ..

Bekijk complete route naar Theater de Hofnar Valkenswaard
 

FOTO'S VAN Leon van der Zanden

Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Utrecht International Comedy Festival 2014 Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater Foto Leon van der Zanden te Leon van der Zanden - 11/8 - Vondelpark Openluchttheater
 
Bekijk alle 10 foto's van Leon van der Zanden

Gerelateerd nieuws