cabaret: Boom Chicago in Orpheus op DONDERDAG 26 FEBRUARI 2009

  • Boom Chicago
    Lowlands 2016 - Zaterdag
    © Irwan Notosoetarso
  DO.
26 FEB
BOOM CHICAGO Altioszaal Orpheus, Apeldoorn
2009
 
Hoofdprogramma Boom Chicago
Toegang 21 euro

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op donderdag 26 februari 2009.
Dat is 5084 dagen geleden.

Extra informatie

Deze Amerikaanse comedians uiten in deze nieuwe show hun bezorgdheid over Nederland, hun kleine Atlantis van de toekomst. In het milieudebat stellen ze de juiste vragen zoals 'Is het aanranding als de boom niet geknuffeld wil worden? Of zijn gerecyclede grappen duurder?' De temperatuur stijgt bij Boom Chicago in een duurzame show vol onbespoten grappen van volledig biologisch afbreekbare comedians. Een niet te missen klimaatscomedy voor alle Boom-liefhebbers. Boom Chicago bestaat in april 2008 vijftien jaar. Het Amerikaans/Nederlands comedygezelschap introduceerde in 1993 improvisatiecomedy bij het Nederlandse publiek en stond hiermee aan de wieg van deze inmiddels zeer populaire vorm van grappen maken, waarbij van tevoren geen script bestaat. Denk bijvoorbeeld aan 'de Lama's', maar Boom Chicago gaat verder. Er wordt geacteerd, gezongen en gerapt en alles geïmproviseerd op wat u als publiek hen aanreikt.

Route naar Orpheus

outebeschrijving naar Orpheus Schouwburg en Congrescentrum Orpheus in Apeldoorn ligt aan de rand van het Apeldoornse stadscentrum en is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer al met het openbaar vervoer. Eigen vervoer Klik op het kaa..

Bekijk complete route naar Orpheus Apeldoorn
 

FOTO'S VAN Boom Chicago

Foto Boom Chicago te Lowlands 2016 - Zaterdag Foto Boom Chicago te Lowlands 2016 - Zaterdag Foto Boom Chicago te Lowlands 2016 - Zaterdag
 
Bekijk alle 3 foto's van Boom Chicago

Gerelateerd nieuws