cabaret: Claudia de Breij - iClaudia in Stadsgehoorzaal Vlaardingen

  • Claudia de Breij
    Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
    © Bianca Berger
  • Claudia de Breij
    Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy
    © Charles Batenburg
  ZA.
21 MRT
CLAUDIA DE BREIJ - ICLAUDIA Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2009
 
Hoofdprogramma Claudia de Breij
Toegang €21,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 21 maart 2009.
Dat is 4152 dagen geleden.

Extra informatie

Lieve RealMe76@hotmail.com,

We moeten ophouden elkaar zo te ontmoeten. Het was geweldig zolang het duurde, maar het loopt uit de hand. Ik verwaarloos mijn werk, jij laat de aardappels voor je vriendin aanbranden omdat wij samen virtueel dineren op Second Life. Het is genoeg. Get a life. Als het al zo leuk is om mensen te ontmoeten op MySpace, een baan te hebben op Second Life en virtuele seks via xxx.com, stel je dan eens voor hoe het zou zijn om écht mensen te ontmoeten! Om echt te werken! Om het daadwerkelijk met iemand te doen!

Claudia de Breij wil, voor de virtuele wereld definitief belangrijker wordt dan de echte, nog één keer met u meemaken hoe dat ook alweer was.

Route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Openbaar Vervoer Het Theater van Vlaardingen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van NS Station Vlaardingen Centrum. De gezellige route voert u langs de haven, over de Oosthavenkade richting het centrum. Bij de stoplichten gaat u rechts. Na on..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen Vlaardingen
 

FOTO'S VAN Claudia de Breij

Foto Claudia de Breij te Vrienden van Amstel LIVE! - 22/01 - Ahoy Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg Foto Claudia de Breij te Benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou' - 26/11 - TivoliVredenburg
 
Bekijk alle 9 foto's van Claudia de Breij

Gerelateerde voorstellingen

Gerelateerd nieuws

Leden die hier zijn geweest