cabaret: Vet Kindercabaret in Stadsgehoorzaal Vlaardingen

  ZO.
29 MRT
VET KINDERCABARET Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2009
 
Hoofdprogramma RUL Zusje Voogd
Toegang €11,00

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zondag 29 maart 2009.
Dat is 4021 dagen geleden.

Extra informatie

De zusjes Sjamke en Nellerike de Voogd (o.a. cabaretduo Zusje Voogd) groeiden op in de jaren ’70-’80 met kindercabaret Potvoordrie en hielden hier mooie herinneringen aan over. Dat willen zij ook voor kinderen maken. Collega Ramses Graus (o.a. cabaretduo RUL) kan zich hier helemaal in vinden en met zijn drieën zijn zij nu Vet Kindercabaret! De muziek voor deze voorstelling is gemaakt door Rutger de Becker van de Vliegende Panters.

Lachen om alles wat niet mag, lachen om je ouders en lachen om jezelf. Rare dansjes, gekke liedjes en grappige acts, VET Kindercabaret heeft het. Dat is dus VET! En dan is er ook Enge Erna, een strenge en beetje vreemde schoonmaakster. Luid stofzuigend en mopperend lijkt ze uit het niets te verschijnen. Ze lijkt boos, maar of dat waar is? Dat mag je lekker zelf weten!

Beleef het allemaal mee met het VET Kindercabaret!

Route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Openbaar Vervoer Het Theater van Vlaardingen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van NS Station Vlaardingen Centrum. De gezellige route voert u langs de haven, over de Oosthavenkade richting het centrum. Bij de stoplichten gaat u rechts. Na on..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen Vlaardingen