cabaret: Javier Guzman in Stadsgehoorzaal Vlaardingen op ZATERDAG 19 SEPTEMBER 2009

  ZA.
19 SEP
JAVIER GUZMAN Stadsgehoorzaal Vlaardingen, Vlaardingen
2009
 
Hoofdprogramma Javier Guzman
Toegang 22,50

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op zaterdag 19 september 2009.
Dat is 5332 dagen geleden.

Extra informatie

De ongrijpbare cabaretier is in korte tijd al aan zijn vierde theaterprogramma toe. Na zijn alom bejubelde en bekroonde voorstelling ‘Delirium’ schuwt Javier ook in zijn nieuwe show geen enkel risico. Verborgen en kwetsbaar in de buitenwereld, heerst en regeert Javier op het toneel, op zijn toneel. Onvergelijkbaar, gezegend met een uniek, bijna griezelig talent, jaagt en verstilt Javier zijn voorstelling. Een grenzeloze gebeurtenis.

Na het winnen van het Leids Cabaret Festival ging het hard met Javier. Lid van de Comedy Explosion, de tv-serie 100%AB, drie sinterklaasconferences voor de VARA en twee avondvullende voorstellingen in altijd uitverkochte theaters… Dit eiste zijn tol. In een afkickkliniek bestreed hij zijn alcoholverslaving. Javier overwon, herpakte zich en maakte één van de meest indrukwekkende voorstellingen van de voorgaande jaren, zo oordeelde ook de Schouwburgdirecties die hem onderscheidden met de prestigieuze Neerlands Hoop!

Route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Openbaar Vervoer Het Theater van Vlaardingen ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van RET metrostation Vlaardingen Centrum. De gezellige route voert u langs de haven, over de Oosthavenkade richting het centrum. Bij de kruising met de Schiedamse..

Bekijk complete route naar Stadsgehoorzaal Vlaardingen Vlaardingen
 

Gerelateerd nieuws