cabaret: Da Bounce Comedy Nights in Theater Fabriek Amsterdam op VRIJDAG 29 JANUARI 2010

  VR.
29 JAN
DA BOUNCE COMEDY NIGHTS Theater Fabriek Amsterdam, Amsterdam
2010
 
Toegang €20.-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op vrijdag 29 januari 2010.
Dat is 5172 dagen geleden.

Extra informatie

De populaire stand up comedy shows van Da Bounce zijn niet meer weg te denken uit het comedy landschap. Met uitverkochte zalen en goede recensies, blijft deze productie de grote theaterzalen in Nederland bestormen. En de populariteit neemt nog steeds toe.

Ook nu staat er weer een geheel nieuwe sensationele line-up klaar om het publiek 2,5 uur lang te trakteren op een overdosis stand-up comedy! Stand Up Comedy als TOP entertainment, op het hoogste niveau! De meest hilarische comedians uit Amerika worden speciaal overgevlogen en zij komen maar met ééln doel; het theater volledig op z'n kop zetten!

De formule van Da Bounce Comedy Nights is verrassend en spraakmakend. De theaterproductie onderscheidt zich door middel van een bruisend en avondvullend programma met een gevarieerde mix van; Comedy, Muziek en Dans.

Kortom, Da Bounce Comedy Nights is een evenement dat u niet mag missen!

Route naar Theater Fabriek Amsterdam

Met de auto vanaf de A10 Neem de afslag S114/ Zeeburg/ Artis • Volg het Piet Hein Tunnel tracé en houdt aan het einde de linkerbaan aan • Sla aan het einde van de tunnel (bij de eerste verkeerslichten) linksaf • Vervolgens bij de eerste stoplich..

Bekijk complete route naar Theater Fabriek Amsterdam Amsterdam