cabaret: Claudia de Breij - Hete Vrede in Theaterhotel Almelo op WOENSDAG 01 DECEMBER 2010

  WO.
01 DEC
CLAUDIA DE BREIJ - HETE VREDE Theaterhotel Almelo, Almelo
2010
 
Toegang Prijs 2e rang € 18,50
Prijs 1e rang € 23,50
Zowel 1e als 2e rang is inclusief pauzedrankje & garderobe

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 01 december 2010.
Dat is 4324 dagen geleden.

Extra informatie

Wie begrijpt de tijd waarin hij zelf leeft? Achteraf ja… over vijftig jaar, dan weten we wie tijdens de Hete Vrede goed was en wie fout. De Breij kijkt vanuit het jaar 2060 met haar kleinkind terug op de periode van na de Koude Oorlog: de Hete Vrede die sinds 11 september 2001 heerste. Zelf zat ze in het verzet, als cabaretier die het dacht te weten. In deze tijd waarin ‘gelijk hebben’ het grootste goed is, twijfelt De Breij aan alles. Ze maakt er grappen over en wat ze zeker weet, dat zingt ze. Claudia de Breij, zoals altijd met de band, de grote bek en misschien wel met een jurkje, trakteert u op de cabarethit van 2010!

Claudia de Breij wint cabaretprijs
Cabaretière Claudia de Breij heeft de Poelifinario gewonnen, de prijs voor het indrukwekkendste cabaretprogramma van dit seizoen. Ze krijgt hem voor haar programma ‘Hete Vrede’. De jury noemt de show intelligent bedacht, fraai van vorm en hilarisch van toonzetting.

Route naar Theaterhotel Almelo

Auto Komend vanaf de A35: afslag 30 Almelo Zuid. Vervolgens de N349 richting Ootmarsum - Almelo Oost. Vanaf alle andere richtingen Ring-Oost volgen. De route is met ANWB-wegwijzers aangegeven. Trein Uitstappen op station Almelo (centraal) ..

Bekijk complete route naar Theaterhotel Almelo Almelo