cabaret: Javier Guzman - Oorverdovend in Theaterhotel Almelo op DINSDAG 29 MAART 2011 (AFGELAST / VERPLAATST!)


LET OP: Volgens onze informatie is dit deze voorstelling (Javier Guzman - Oorverdovend in Theaterhotel Almelo) afgelast of verplaatst. Bekijk de officiele site het podium voor verdere informatie.

  DI.
29 MRT
JAVIER GUZMAN - OORVERDOVEND Theaterhotel Almelo, Almelo
2011
 
Toegang Prijs 2e rang € 18,50
Prijs 1e rang € 23,50
Zowel 1e als 2e rang is inclusief pauzedrankje & garderobe

Extra informatie

Javier Guzman staat niet stil! Dit seizoen komt hij met alweer zijn vijfde avondvullende programma: Oorverdovend. En oorverdovend is wat het is. Een maatschappij op drift, een samenleving die niet samen lijkt te willen leven. Er is geschreeuw op de straat, in de winkel, op de radio, op televisie, op het internet en zelf in de Tweede kamer. Iedereen schreeuwt, roept, gilt… en niemand luistert. Wat gaat Javier doen? Gaat hij over iedereen heen schreeuwen of gaat hij juist zachter praten? Vraagt hij zich weer van alles af of komt hij nu eens met oplossingen? Oorverdovend: droog en helder.

Route naar Theaterhotel Almelo

Auto Komend vanaf de A35: afslag 30 Almelo Zuid. Vervolgens de N349 richting Ootmarsum - Almelo Oost. Vanaf alle andere richtingen Ring-Oost volgen. De route is met ANWB-wegwijzers aangegeven. Trein Uitstappen op station Almelo (centraal) ..

Bekijk complete route naar Theaterhotel Almelo Almelo