cabaret: Kolder in je kop! Patrick Meijer / Roel C. Verburg in SuperMarkt op WOENSDAG 21 SEPTEMBER 2011

  WO.
21 SEP
KOLDER IN JE KOP! PATRICK MEIJER / ROEL C. VERBURG SuperMarkt, Den Haag
2011
 
Toegang €6,-

Voorstelling heeft al plaatsgevonden

Let op! Deze voorstelling vond plaats op woensdag 21 september 2011.
Dat is 4594 dagen geleden.

Extra informatie

Stand up! ‘Kolder in je Kop’

Na een korte zomerstop is het nu tijd voor Roel C. Verburg, Patrick Meijer en Tex de Wit om het podium van de SuperMarkt te betreden.

Roel C. Verburg, gewapend met een gitaar, weet als één van de weinige muziek te combineren met krachtige en solide comedy met een originele invalshoek. Moeiteloos hilarisch liedjes achterstevoren praten is ook één van Roel zijn specialiteiten. Patrick Meijer is ook geen standaard stand-up comedian. Met gemak vindt hij de ultieme grappen en deelt hij zijn hersenspinsels met het publiek wat vervolgens tot de meest bizarre situaties leidt. Tex de Wit treedt pas sinds begin dit jaar op maar heeft door zijn journalistiek achtergrond, werkzaamheden bij de televisie en zijn passie; schaken, genoeg stof om zijn humoristische blik op de wereld te werpen. Door zijn lengte van twee meter zie je hem al van verre aankomen. Zo niet zijn grappen, die komen altijd onverwacht.

Route naar SuperMarkt

De SuperMarkt ligt op de gezellige Grote Markt. De Grote Markt ligt op nog geen 15 minuten lopen vanaf het Centraal station en station Holland Spoor. Vanaf de zijkant van Centraal Station loop je de Turfmarkt alsmaar rechtdoor totdat je de Wijnhave..

Bekijk complete route naar SuperMarkt Den Haag