Wesley en Yolanthe overwegen rechtzaak tegen Koefnoen

Door Marz667 op 31 augustus 2010 - 15:30 Het management van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen overweegt juridische stappen te ondernemen tegen Koefnoen. Paul Groot en Owen Schumacher komen in het nieuwe seizoen van hun humoristische tv-programma met een parodie op het echtpaar. Het management van de presentatrice is daar echter niet blij mee.

"We zijn het aan het overwegen", laat het management van de voetballer en de presentatrice vrijdagochtend weten over mogelijke juridische stappen.

Volgens een woordvoerder heeft het echtpaar heus wel genoeg humor om de lol van een parodie in te zien, maar is het journalistiek onjuist om informatie over hen te verspreiden zonder de feiten te checken.

De mannen van Koefnoen reageerden verbaasd op het nieuws. "Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt", zegt Paul Groot vrijdag in het ADSara Kroos nieuws

EDISON NOMINATIES BEKENDDeze week zijn de nominaties voor de vijftigste editie van de Edisons...

pauliencornelissenews.jpg

CABARETIER EN SCHRIJFSTER PAULIEN CORNELISSE... Cabaretier en schrijfster Paulien Cornelisse ontvangt op 13 november 2010 de...

REACTIES

Avatar ProgDamien
di 31 aug 2010 15:40

ProgDamien Triest :P Ze hebben nog geen geld genoeg zeker

 0
Avatar crusader
wo 01 sep 2010 01:02

crusader Sneijder heeft ons mede gebracht tot de WK finale en Yo is een lust voor het oog en daarvoor zeer bedankt maar mocht dit waar zijn is het inderdaad maar triest...
Zelfs Bea deed niet moeilijk over haar parodie!

 0
Avatar little_devil_girl
wo 01 sep 2010 09:38

little_devil.. Gelukkig zijn er genoeg andere mensen die wel humor hebben.

 0
Avatar KingRichard
vr 03 sep 2010 05:45

KingRichard Kabouter Wesley ?!

 0
Avatar BasP
vr 03 sep 2010 15:59

Wrong Kunnen die twee niet even verdwijnen uit alle media? Dankje. Wesley mag lekker blijven ballen, maar die kop van die Jolante..

 0
Avatar jeroensiep
ma 06 sep 2010 17:23

jeroensiep Makkelijk praten voor mensen die niet bekend genoeg zijn om in de serie te komen. Alsof het hun keuze is om voor elke scheet in de media te verschijnen. Bovendien verwacht ik dat de koningin de serie niet eens kijkt...en zij wel.

 0
Avatar Crevan
ma 06 sep 2010 19:17

Crevan Wat zal de aanklacht dan zijn? Gewoon hopeloos.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.