Serverproblemen voor Festivalinfo-sites

Door RobZ op 27 september 2010 - 15:02 Je hebt het vorige week en van het weekend misschien wel gemerkt. De webserver, waarop Festivalinfo.nl / Podiuminfo.nl / Cabaretinfo.nl en Agendainfo.nl draaien, had te kampen met hardwareproblemen. Als gevolg hiervan ging de server om de haverklap 'down' en waren onze sites slecht bereikbaar. Van het weekend is keihard gewerkt om de sites terug in de lucht te krijgen. Alle sites draaien nu tijdelijk op een andere server, zodat we de hardware van de kapotte server rustig kunnen vervangen.

Omdat wij grote hoeveelheden foto's op onze server hebben staan (alleen al zo'n 23.000 foto's van artiesten en 13.000 sfeerfoto's) en onze database ook een paar gig groot is, was er niet genoeg tijd om alle foto's over te zetten. Hierdoor is het mogelijk dat je op sommige plekken niet werkende fotos tegenkomt. As we speak worden deze foto's alsnog overgezet, maar om jullie surfplezier niet in de weg te zitten, doen we dit in een rustig tempo.

Kom jij nog andere problemen tegen? Laat het ons even weten!GregGiraldonews1

COMEDY CENTRAL'S GREG GIRALDO OVERLIJDT AAN OVERDOSISComedy Central's Greg Giraldo , bekend van o.a. "the Roast of William...

goudenroosnews1

GOUDEN ROOS VOOR BENIDORM BASTARDS De originele Belgische variant van Benidorm Bastards heeft woensdag de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.