Comedy Central presenteert 2011-plannen

Door HarmG op 16 november 2010 - 13:30 Vanochtend presenteerde Comedy Central de plannen die de zender in 2011 heeft. Zo zullen er nieuwe seizoenen starten van diverse series, komen er veel nieuwe series, gaat de zender vanaf 15:00 uitzenden, komt er een Nederlandse versie van The Daily Show en nog veel meer. Cabaretinfo zet de belangrijkste punten onder elkaar.

Indeling
Vanaf 1 januari zendt Comedy Central uit vanaf 15:00. De programmering begint ’s middags met series als American Dad, Family Guy en Scrubs. De vooravond is gereserveerd voor The Simpsons en vanaf half 9 is het tijd voor series als Community en 30 Rock. Het belangrijkste tijdslot wordt half 11, dan volgen premieres en nieuwe series als Chuck en Mr. Sunshine.

The Daily Show
Jan Jaap van der Wal haalt The Daily Show naar Nederland. Vanaf februari komt hij drie weken lang met een tribute aan de Amerikaanse versie, maar dan met Nederlands nieuws en een Nederlandse crew. Het programma wordt live uitgezonden vanuit de Comedy Central studios. Als het aanslaat, krijgt de serie een vervolg.

Nieuwe seizoenen
Een van de populairste series van de afgelopen tijd gaat op 20 februari verder met seizoen vier: Californication. Daarnaast komen er nieuwe seizoenen van Eastbound & Down (2), Bored To Death (2), Hung (2), 30 Rock (5), The Office (7) en veel meer.

Freek de Jonge
In het programma Op een Voetstuk, wordt een ode gebracht aan Freek de Jonge. Bekende Nederlandse comedians leggen aan de hand van fragmenten uit wat ze zo goed aan De Jonge vinden. Freek op een Voetstuk is de eerste in een reeks waarin verschillende andere grootheden ook aan bod zullen komen.

Stand-up
In samenwerking met UPC is het binnenkort mogelijk om via de On Demand functie shows van o.a. Hans Teeuwen en veel meer stand-up en cabaret op elk moment van de dag te bekijken. Juni zal daarnaast in het teken staan van stand-up, maar meer informatie daarover volgt later.

Nieuwe series
Ten slotte zijn er een tal van nieuwe series te bewonderen binnenkort. Onder andere Mr. Sunshine (geschreven door Matthew Perry), The Middle, Community, Chuck, Live At Gotham (stand-up vanuit de Gotham Comedy Club in New York) en Ugly Americans.HansTeeuwennews

HANS TEEUWEN ZATERDAG 20 NOVEMBER BIJ VARADe Nederlands cabaretier en zanger Hans Teeuwen is zaterdag 20 november te...

CaribbeanCombonews

EXTRA VOORSTELLINGEN CARIBBEAN COMBO Gisteren, maandag 15 november, was Caribbean Combo te gast bij het...

REACTIES

Avatar crusader
zo 21 nov 2010 13:53

crusader Ziet er o.k. uit deze programmering met o.a. de Simpsons weer terug op de vooravond :)

 0
Avatar jos_theboss22
di 23 nov 2010 11:31

jos_theboss22 Hopelijk keren programma's als South Park,Family Guy en al die tekenprograma's weer terug op wat normaler tijden.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.