Televisie-overzicht van cabaret op oudejaarsavond

Door tomvanbavel op 30 december 2010 - 14:16 Er wordt op oudjaarsavond altijd veel cabaret op tv uitgezonden en daarom een overzicht van wat er waar te zien is.

De publieke omroep komt dit jaar niet met een traditionele oudejaarsconference. Op Nederland 1 is vanaf 21:50 uur een speciale cabaretvoorstelling onder de naam Gedoog, Hoop & Liefde. Gastheer is Erik van Muiswinkel en hij brengt samen met Thomas van Luyn, Mike Boddé, Sanne Wallis de Vries, Ronald Goedemondt en cabaretduo Geen Familie een oudejaarsshow met conferences, scènes en liedjes.

SBS 6 zet zijn eigen traditie wel voort met een oudejaarsconference van Guido Weijers. Om 21:30 uur zal hij het jaar 2010 doornemen en ook dit keer wordt niets of niemand ontzien.

RTL4 zendt de show Posi-Tien van Tineke Schouten uit. Dit is geen overzicht van het afgelopen jaar, maar een registratie van deze cabaretvoorstelling. Hij is te zien vanaf 20:30 uur.

Veronica kiest ervoor om shows van buitenlandse comedians uit te zenden. Om 20:00 uur is Runteldat van Martin Lawrence te zien, gevolgd door Raw van Eddie Murphy om 22:05 uur.

Ten slotte kan je op Comedy Central natuurlijk ook een cabaratier verwachten. Hier wordt Freek's Oudejaars uitgezonden, een avond vol oude fragmenten uit conferences van Freek de Jonge. De uitzending start om 22:30 uur.guidoweijers_newsgoed.jpg1

WEIJERS VERSLAAT OUDEJAARSCONFERENCE VAN MUISWINKELDe Oudejaarsconference van Guido Weijers trok vrijdagavond meer kijkers dan...

hermanfinkersnews.jpg1

HERMAN FINKERS WIL STOPPEN MET CONFERENCES Herman Finkers komt voorlopig niet meer met een avondvullende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.